• #4 Meet the Masters

  Pascal Jalhay

  (foto: Harold Pereira)

  Pascal François Antoine (Pascal) Jalhay (Weert, 15 juli 1969) is een Nederlandse topchef, bekend als - ooit Nederlands jongste - tweesterrenkok van restaurant Vermeer in Amsterdam

  In de Telegraaf werd Pascal Jalhay ' intrigerend ongrijpbaar' genoemd.

  Wij gaan met hem in gesprek over zijn drives, passie voor eten, Indonesische roots en alles wat ter tafel komt. En gaan er hopelijk achter komen dat Pascal niet zo ongrijpbaar is als het lijkt.

  Harold Pereira

  (foto: Christiënne Romme)

  Harold Pereira is een gevierde Nederlandse fotograaf. Hij is verantwoordelijk voor tientallen kookboeken. Zij stijl wordt omschreven als'echt, veel oog voor detail zonder gladjes te zijn. Eerder wat rauw maar niet grof'.

  We praten met hem onder andere over zijn favoriete fotografen, zijn mooiste foto’s en wat een foto nu precies een goede foto maakt. Verder praten wij over zijn geheim om hele mooie vrouwen voor de lens kan krijgen.

  Raul Lansink - Nazka

  Raul Lansink studeerde politicologie in Leiden.Na een succesvolle consultancy carrière had hij eigenlijk professor moeten worden. Maar zijn Zuid-Amerikaanse bloed vond dat Nederland de echte Peruaanse keuken moest leren kennen. En omdat Raul niets half doet, opende hij het inmiddels gelouterde restaurant Nazka in Amsterdam. Het Parool gaf hem een 9+ en noemde het eten 'Niet Normaal.

  Hoe bereik je van niets de culinaire Amsterdamse top? Dat en meer bespreken we met Raul in Amsterdam Eet Door.